Joseph Bala újra Pápán


2012-07-09 17:10:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Joseph Bala újra Pápán főképe
Visszatért ománi kölcsönjátékából a nigériai Joseph Bala, aki holnap csatlakozik a Lombard keretéhez, a hírek szerint a fiatal játékost nem adják megint kölcsön a pápaiak, így Bene Ferenc vele is számolhat a felkészülés és a bajnoki mérkőzések során. A játékos Dayo Adeyoriju honfitársával segített az Oman Clubnak jól befejezni a bajnokságot, Bala az mtnfootball.com-nak elmondta, jól érezte magát Omanban, de mostantól arra koncentrál, hogy segítse a pápaiakat az első osztályban.
- Annak ellenére, hogy néhány sérülést is szenvedtem, hét góllal tudtam segíteni a klubnak. A továbbiakban nem szerepelek náluk, ugyanis lejárt a kölcsönszerződésem, így a felkészülés utolsó két hetére csatlakozom Bene Ferenc együtteséhez. Meg fogok harcolni a helyemért az első csapatnál, és szeretnék minél több gólt szerezni a bajnokság során.
A Lombard Pápa egyhetes németországi edzőtáborát és a mai pihenőnapot követően holnap délután immár hazai közegben folytatja a felkészülést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!