Eltűnés miatt keressük Pálovics Ernőt


2012-07-06 08:30:43  | cikk:  | 


Eltűnés miatt keressük Pálovics Ernőt főképe
A Tapolcai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte Pálovics Ernő 63 éves somlóvecsei lakos körözését, aki 2012. június 10-én délután 16:00 óra körül a Nyírlak Szociális Otthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen.

Pálovics Ernő személyleírása:

160 cm magas, fehér bőrű, barna szemű, teljesen kopasz. Ékszert nem visel, tetoválása nincs, s általában egy nagy nylon táskát hord magánál, melyben a ruháit tárolja.
Eltűnése előtt citromsárga pulóvert, sötétkék melegítőnadrágot viselt, de azóta a magánál tartott ruháiból átöltözhetett, így más öltözékben is feltűnhet. Személyes iratai nincsenek nála, mobiltelefonja nincs.
A férfi skizofren, betegségére pedig gyógyszert szed. Amennyiben nem kapja meg a gyógyszeradagját, valószínűsíthetően csak mentális állapota rosszabbodik, másra veszélyt nem jelent.
Pálovics Ernő nagyon halkan és lassan beszél, közben szemeit becsukja, és az arca elferdül. Az eltűnt személy kizáró gondnokság alatt áll!

Kérjük, hogy aki a személyleírás alapján az eltűnt személyt felismeri, vagy róla, illetve tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Tapolcai Rendőrkapitányságon személyesen (8300 Tapolca, Ady Endre u. 2.), vagy hívja a 87/412-322 – es telefonszámot! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy a 112-es segélyhívó valamelyikén, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik.
Segítségüket köszönjük!

Képek:

nincsenek képek