Felkészülés: Újabb Lombard siker


2012-07-05 10:04:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Újabb Lombard siker főképe
A Lombard Pápa a németországi edzőtáborában lejátszotta első felkészülési mérkőzését.A német RSV Göttingen 05 csapata ellen 2-1-re győyött a Bene legénység. A mieink a Szűcs - Nagy S., Fellai, Dlusztus, Németh - Horváth, Tóth G., Rodenbücher, Arsic - Seye, Benko össyetételben kezdtek, majd a 35. percben Simon kapott lehetőséget, Benko kisebb sérülését követően. Az első játékrész egy gólt hozott, amikor egy gyönyörű összjáték végén Seye talált a hazai csapat kapujába. A második félidőben egy véleményes tizenegyessel egyenlítettek a vendéglátók, majd Seye villanásával ismét megszerezték a vezetést a pápaiak. A második félidőben lehetőséget kapott Balogh, Dóczi, Présinger és Cekulajevs is, utóbbi 20 perc alatt kapufáig jutott. A csapat legközelebb szombaton Leinefelde ellen lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!