A Videoton otthonában kezd a Lombard


2012-07-04 17:56:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Videoton otthonában kezd a Lombard főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a labdarúgó NB I 2012–2013-as idényének sorsolását. Az mlsz.hu beszámolója szerint „az MLSZ elnökségének döntése alapján – a versenysemlegesség, a pártatlanság és a fair-play teljes körű biztosítása érdekében – a 2012–2013-as bajnoki szezon mérkőzéseinek sorsolása egy többlépcsős, összetett folyamat eredményeként, számítógépes módszerrel történt, figyelembe véve a magyar labdarúgás érdekeit, biztosítva a csapatok esélyegyenlőségét." Az első négy forduló programja már végleges a versenybizottság döntését követően, az ezt követő időbeosztást azonban csak a nemzetközi kupákban érintett csapataink szereplése ismeretében véglegesíti a szövetség. Az MLSZ honlapja szerint figyelembe kellett venni a sorsolás logikájának kialakításakor azt a tényezőt is, hogy az Egri FC a DVSC stadionjában játssza hazai mérkőzéseit.

A Lombard Pápa első négy fordulójának pontos menetrendje:
1. forduló: Július 29. 18:30 Videoton – Lombard Pápa
2. forduló: Augusztus 3. 17:00 Lombard Pápa - Paks
3. forduló: Augusztus 11. 20:45 Ferencváros - Lombard Pápa
4. forduló: Augusztus 19. 16:30 Lombard Pápa - MTK

A teljes sorsolás IDE kattintva tekinthető meg

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!