Lett gólkirállyal erősítene a Lombard Pápa


2012-07-02 13:48:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lett gólkirállyal erősítene a Lombard Pápa főképe
Aleksandrs Cekulajevs lett középcsatár lehet a Lombard Pápa következő igazolása – olvasható az nso.hu-n. A gólerős támadó a hírek szerint ma csatlakozott a Lombard leinefeldei edzőtáborba induló csapatához. Cekulajevs az FK Rigánál mutatkozott be a felnőttek között, majd az FK Audában futotta első sikeres szezonját, ahol 30 mérkőzésen 51-szer volt eredményes. Később megfordult a cseh harmadosztályban és a lett második ligában, illetve Izlandon is, majd a JK Trans Narvában ligarekordot döntött: az észt élvonal 2011–2012-es idényében 35 bajnokin 46-szor volt eredményes. Cekulajevs ezzel régi rekordot állított be, mégsem kapott semmilyen díjat, pedig 1977 óta egyetlen futballista sem volt, aki ennél többször lett volna eredményes az európai első osztályú bajnokságokban. A 26 esztendős csatár jelenleg a máltai első ligás FC Vallettát erősíti. 

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!