Felkészülés: Kétgólos Lombard győzelem


2012-06-30 14:45:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Kétgólos Lombard győzelem főképe
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa. 11 órától a szlovák Duslo Sala csapata ellen léptek pályára a mieink, a találkozót a hivatalos honlap tájékoztatása szerint a Szűcs - Nagy S., Rodenbücher, Dlusztus, Németh - Horváth, Tóth G., Farkas - Arsic - Seye, Benko összeállításban kezdték, és már az első félidő derekán egy nagyszerű Horváth - Arsic kényszerítő végén, Horváth góljával megszerezték a vezetést. A félidőben Bene Ferenc hat helyen is változtatott, Nacsa, Balogh, Fellai, Quintero, Présinger és Simon is beállt, Quintero pedig nem sokat tétovázott, a félidő elején 25 méterről egy hatalmas góllal beállította a 2-0-s végeredményt. A második félidő közepén még lehetőséghez jutott a próbajátékon szereplő Nagy Gergő és a pápai fiatalok - Dóczi, Enyingi Király – is beálltak. A csapat hétfőn indul Németországba, ahonnan két edzőmérkőzést követően vasárnap érkezik vissza.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!