Dunaszerdahely lett az első helyezett a IX. Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntőjében


2012-06-29 21:32:41  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Dunaszerdahely lett az első helyezett a IX. Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntőjében főképe
A Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntőjének negyedik, vagyis utolsó napján egy találkozót rendeztek, amikor is az első helyért küzdött meg Dunaszerdahely és Nagybecskerek csapata. A 10 órakor kezdődött találkozót ezúttal 4:2 arányban a dunaszerdahelyiek csapata nyerte meg, akik a budapesti Albert-stadionban, a július 1-jei döntőben mérhetik össze tudásukat a legjobbakkal.
A mai mérkőzés után a dunaszerdahelyiek csapatkapitánya, Bódis Patrik így értékelte az elmúlt egy hét eseményeit:
- Az első meccsen sima győzelmet arattunk, majd jött két szorosabb mérkőzés is, de úgy gondolom, nagyon jól játszottunk, bízom benne, hogy a döntőben is győzelmet aratunk. Az ellenfeleket nem ismertük, úgy készültünk, hogy nagyon erősek lesznek, s mi mindent beleadtunk, amit csak lehetett. A döntőben úgy érzem, erősebb ellenfeleink lesznek, mint itt voltak. A pápai szervezéssel és a helyszínnel nagy elégedettek vagyunk, jól éreztük itt magunkat.
Az ünnepélyes eredményhirdetést és a díjkiosztót holnap 12 órakor tartják a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium pályáján.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!