Pápai díjazottak Semmelweis-nap alkalmából


2012-06-29 18:13:29  | cikk: Forrás: Varga Bea -  | 


Minden év július elseje a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe, ezen a napon született Semmelweis Ignác, az anyák megmentője. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ma Budapesten a Semmelweis-nap alkalmából kitüntetéseket adományozott az egészségügy területén végzett kiemelkedő munka elismeréseként, Balog Zoltán miniszter szakmai kitüntetéseket adott át. A díjazottak között 3 pápai szakember is szerepel. Több évtizeden át végzett kimagasló szakmai munkásságának elismeréseként Batthyány-Strattmann László díjban részesült Dr. Vörös Ibolya, a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő főigazgatója. Több évtizeden át végzett példaértékű tevékenységért, életmű elismerésként Az Emberi Erőforrások Miniszterének Díszoklevele elismerésben részesült Dr. Szabó Lajos,  a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő röntgen osztályának radiológus főorvosa, illetve Dr. Wiesner Katalin, Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő szemészeti osztályának szemész főorvosa. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága fontosnak tartja, hogy díjazza és értékelje azok teljesítményét, akik még ebben a rendkívül nehéz anyagi helyzetben is aktívan tesznek Magyarország egészségügyéért, és azért, hogy a betegek a lehető legjobb ellátáshoz juthassanak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!