Az SZMSZ-t módosították


2012-06-29 12:17:30  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Az SZMSZ-t módosították főképe
A Szervezeti és Működési Szabályzat módosításáról döntött ma reggel 8.30-kor a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat, majd 11 órakor a Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat is. Mindkét ülésen részt vett dr. Nagy Krisztina aljegyző.
A nemzetiségi önkormányzatok május 30-án együttműködési megállapodást kötöttek Pápa Város Önkormányzatával. Az nemzetiségek jogairól szóló törvény előírja, hogy a megállapodásban meghatározott működési feltételeket még egy helyen, az SZMSZ-ben is rögzíteni kell, ezért vált szükségessé a módosítás. A Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat vegyes ügyek keretében két pályázatáról számolt be Pillerné Fódi Ilona.
- Örömmel és egy kis fenntartással szeretném bejelenteni, hogy idén is nyertünk a Wekerle Sándor Alapkezelőhöz benyújtott pályázatainkkal. Összevontan a Szépkiejtési versenye és az Adventi hangversenyre százezer forintot nyert önkormányzatunk, emellett a Nemzetiségi Napra adtunk be pályázatot, így jövőre is százezer forintból gazdálkodhatunk a szervezésekor.
A tavalyi pályázati pénzekkel kapcsolatban az elnök elmondta, ígéretet kaptak rá az alapkezelőtől, hogy még a héten elutalják az önkormányzat számlájára.
A Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat idén nem nyújtott be pályázatot a közalapítványhoz, így a képviselők csak az SZMSZ módosításáról döntöttek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!