Pápán szerepelt az MKB Veszprém ifjúsági csapata


2009-12-16 21:41:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Pápán szerepelt az MKB Veszprém ifjúsági csapata főképe
A férfi országos ifjúsági kupa harmadik körében a Bakonyerdő Elmax Vasas SE ma este Magyarország legsikeresebb klubjának, az MKB Veszprémnek ifjúsági utánpótláscsapatát fogadta a városi Sportcsarnokban. Vesztergom Zoltán együttese a tisztes helytállást tűzte ki célul a mérkőzést megelőzően, ennek ellenére jól kezdtük a félidő első felében 5-3-ra még mi vezettünk. A vendégek kapust cseréltek, aki többek között 210 centiméteres magasságával(!) szinte megbabonázta a mieinket. Ezt követően összeszedte magát a vendéggárda és 30 percnyi játék után már ők vezettek 10-17-re. A folytatásban sajnos az emberelőnyöket nem tudtuk kihasználni, játékunkba több pontatlanság is becsúszott. Negyed órával a vége előtt már 8 góllal vezetett az MKB, a különbségen azonban nem sikerült faragni, a vége 26-35 lett. Megérdemelten jutott tovább a Veszprém, ennek ellenére a Bakonyerdő nem vallott szégyent a jóval erősebb játékosállománnyal rendelkező ellenfelével szemben. A hazaiak mestere, Vesztergom Zoltán szerint is reális ez a különbség.

- Ilyen eredményre számítottunk, ez egy olyan csapat, aki kétszer annyit edz, mint mi, ráadásul több területi válogatott játékosokkal a soraiban érkeztek ma hozzánk. A második félidőben csak két góllal maradtunk alul velük szemben, gratulálok a játékosaimnak, jól helytálltak a fiúk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!