Nem bírt egymással Zenta és Székelyudvarhely


2012-06-28 13:24:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem bírt egymással Zenta és Székelyudvarhely főképe
A Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntőjének harmadik napján egy találkozót rendeztek, melyen a hárompontos Zenta az ezidáig egy döntetlennel bíró Székelyudvarhellyel találkozott. A torna végkimenetele szempontjából a vajdaságiaknak volt fontos a három pont begyűjtése, hiszen egy esetleges győzelemmel, és a holnapi mérkőzések számukra kedvező alakulásával még az első helyen zárhatták volna a bajnokságot. Kiss Lajos csapata ennek a lehetőségnek a reményében jól is kezdett, és Tóth Roland révén meg is szerezte a vezetést. A második félidőben többször is eldönthették volna a meccset a zentaiak, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, így ahogy a futballban lenni szokott, az ellenfél büntetett, Zota Dániel szép gólt szerzett, így hiába tettek meg mindent a fehér mezesek, 1-1 maradt a végeredmény, ami azt is jelenti, hogy az első hely sorsa a holnap 10 órakor kezdődő Dunaszerdahely - Nagybecskerek mérkőzésen dől el.
- Hatalmas mérkőzés volt, mindkét csapat nagyot játszott, 1-0 után úgy éreztem, meglehet a meccs, sajnos a kapu előtt nem voltunk elég határozottak - vélekedett a lefújás után Kiss Lajos. Ma is bebizonyosodott az a törvényszerűség, hogy ha nem adsz, akkor kapsz, velünk is ez történt. A mutatott játékért szeretnék gratulálni az ellenfélnek is, nagy meccset játszottunk. A mai volt az utolsó tétmeccsünk, elégedett vagyok a srácokkal, a lelkesedéssel, megmutattuk, hogy nem lehet leírni minket.
Szín Ferenc, az erdélyiek trénere jobb teljesítményt várt a csapattól, elmondása szerint csak a hajrában nyújtották azt, ami a kezdő sípszótól elvárható lett volna tőlük.
- Tegnap Dunaszerdahely ellen bravúrt értünk el, hiszen pontot tudtunk rabolni, a mai összecsapás lényegesen gyengébbre sikerült, hiszen - talán a fáradtság miatt - a megbeszélt taktikából semmi sem valósult meg, sok volt a pontatlanság, nem tudtunk labdákat szerezni, és csak ritkán jutottunk el az ellenfél kapujának előterébe. Az utolsó 10 percben játszottuk azt, amit elképzeltünk az edzőkollégámmal, igazságos döntetlen született. Az idei tornán jó mérkőzéseket játszottunk, Dunaszerdahely kiemelkedik a mezőnyből, jövőre talán még nagyobb reményekkel utazhatunk el Pápára.

Zenta – Székelyudvarhely 1-1 (Gsz.: Tóth Roland ill. Zota Dániel)

A torna állása:
1. Dunaszerdahely 4 pont
2. Zenta 4
3. Nagybecskerek 3
4. Székelyudvarhely 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!