Takácsné Légrádi Edina reagált a Jobbik vádjaira


2012-06-27 20:32:13  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn tartott sajtótájékoztatót Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei Földvédő Bizottságának tagja az NFA földbérleti pályázatokkal kapcsolatban. A politikus úgy fogalmazott, az NFA pályázatokon a földek java részét a Fideszhez közel álló oligarchák vitték el és három Veszprém megyei nyertest említett meg, akik szerinte „politikailag támogatott nyertesek”. Hírportálunk megkereste az érintetteket, Takácsné Légrádi Edina az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek: „Több mint egy évtizede szereztem agrármérnöki diplomát. Már eddig is néhány hektáron gazdálkodtam, jelenleg Farkasgyepűn saját tulajdonú szántóterületem van. A vidék megtartó erejére, a föld eltartó képességére alapozva hozzátartozóimmal egy családi gazdaságot szeretnék kialakítani. Minden alapot nélkülöző méltatlan politikai támadásnak tették ki családomat, melyet ezúton visszautasítok, és jogi lépéseket is teszek emiatt. A pályázatot az NFA nyilvános kiírására nyújtottam be, amely nem tartalmazott összeférhetetlenségi szabályokat, így a kiírás bárki számára egyformán elérhető volt. A földterületet más helyben lakó családi gazdálkodó elől nem vettem el, ugyanis az érintett területre nem volt helyben lakó pályázó. Szakmai képességem, a földművelés iránti elkötelezettségem alapján jó pályázatot készítettem, melyet a döntéshozó is így értékelt. Tisztelettel: Takácsné Légrádi Edina”

Képek:

nincsenek képek

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!