Kosártábor a Sportcsarnokban


2012-06-25 16:07:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosártábor a Sportcsarnokban főképe
Mától egyhetes, összevont kosártábort tart a Pápa Motax Autó KC. A 15-20 fős előkészítő, serdülő és kadet korosztályú fiatalok napközis rendszerben vesznek részt a délelőtti és délutáni tréningeken. A kosárlabda mellett strandolás, szabadfoglalkozás, internezési lehetőség szerepel a programban, a délelőtti foglalkozást követően pedig közösen ebédel a csoport. Az edzéseken az előkészítő csoporttal Horváth Attila, az U-16-os korosztállyal Vajda Balázs foglalkozik, a szakmai munkát Vajda József felügyeli.
- Amire év közben a csapattaktika és egyéb dolgok miatt nem marad idő, azt szeretnénk ebben az időszakban bepótolni a gyerekekkel – mondta Vajda Balázs. Az egyéni hiányosságok pótlására és a fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, az első edzés tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy a gyerekek lelkiismeretesen és jól teljesítenek. Hétfőn és kedden a védekezés alapiskolájától egészen az összetett védekezési mechanizmusokig eljutunk, szerdától pedig a támadásokat gyakoroljuk, az egyéni labdavezetéstől a gyors indításokig. Szeretnénk egy jó alapot adni a gyerekeknek, amiből a jövőben tudunk tovább építkezni.
Vajda Balázs hozzátette, a klub utánpótlás csapataiba várják 1998. és utána születettek jelentkezését, olyanokat, akik szeretnének egy jó közösség tagjai lenni, és szívesen megismerkednének közelebbről is a kosárlabdával.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!