Jótékony Lombard Pápa


2012-06-24 11:20:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékony Lombard Pápa főképe
Jótékonysági tornát rendeztek Pannonhalmán a csapat korábbi, most súlyosan beteg játékosának megsegítésére. Maier Ottót ugyanis súlyos mozgásszervi betegség támadta meg, aki korábban Nyalkán és Pázmándfalun is játszott. A tornán a hazaiak mellett a Lombard Pápa és a település testvérvárosa, a szlovákiai Alsószeli csapata vett részt. A torna teljes bevételét a volt futballista gyógykezelésére ajánlották fel. Az első félidőben egy alacsonyabb osztályú Alsószeli volt az ellenfél, míg a második félidőben a Pannonhalma ellen léptek pályára. Az első félidőben Tóth két, Pandza három, valamint Nagy góljával 6-0-ra, míg a másodikban Benko, Farkas és Nagy Sándor találatával 3-1-re győztek a pápaiak.

Lombard Pápa – Alsószeli 6-0
Lombard Pápa: Nacsa - Dóczi, Fellai, Dlusztus, Présinger - Tóth G., Eldin, Quintero - Nagy G., Pandza, Seye

Lombard Pápa – Pannonhalma 3-1
Lombard Pápa: Markek - Nagy S., Rodenbücher, Farkas, Németh - Kojic, Horváth, Farkas, Arsic - Benko, Simon

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!