Játékvezetői évzáró


2012-06-23 12:42:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Játékvezetői évzáró főképe
Szinte a teljes játékvezetői keret részt vett a ma 8 órakor kezdődött szezonzáró rendezvényen, melynek a Perutz Stadion adott otthont. Hagyomány, hogy a pápai sípmesterek minden bajnoki évad végén kötetlen beszélgetéssel, barátságos mérkőzéssel, 11-es rúgással és közös ebéd elfogyasztásával búcsúztatják a szezont. A sípmesterekre rá is fér a pihenés, hiszen hétről-hétre több fronton kellett helyt állniuk, a bajnokságoktól kezdve az utánpótlás mérkőzéseken át, egészen a kispályás pontvadászatig. Ákos Dávid tartalék játékvezetőként bemutatkozott az élvonalban, emellett NB II-ben rendszeresen dirigálja a találkozókat, Gyürüsi Gábor asszisztensként működik, NB III-ban Szepesi Mihály és Schnellbach Imre játékvezetőként, Takács Ervin, Szabó Attila, Nedvesi Richárd és Sztupák Tibor asszisztensként dolgozik, a többi játékvezető a megyei bajnokságban jut szóhoz.
- Az őszi és tavaszi szezonról is elmondható, hogy az elvárásoknak minden játékvezető megfelelt – nyilatkozta honlapunknak Gyürüsi Gábor, a Pápai Játékvezető Bizottság elnöke. Annak a fő szempontnak, hogy a mérkőzések ne rólunk szóljanak, úgy érzem idén is sikerült eleget tenni, igaz egy-két csapat jelezte nemtetszését a működésünkkel kapcsolatban, de ezt tudtuk kezelni. A télen vizsgázott kollégák sikeresen beépültek a csapatba, minden hétvégén tudjuk őket működtetni. A csoport létszáma 43 fő, ezen a héten mindenki pihen, hiszen keddtől már a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokságon vezetjük a meccseket. Július elején Ákos Dáviddal Vecsésre utazunk, ahol országos edzőtáborban veszünk részt, majd július végén - az önkormányzat támogatásával - első ízben a Veszprém megyei játékvezetők nyári frissítő kurzusát a pápai Bázisrepülőtéren tartjuk, mely három nap alatt 170 játékvezetőt mozgat meg. A mai évzáró megrendezésében nyújtott segítségéért szeretnék köszönetet mondani Györkös Bélánénak és Györkös Bélának, bízom benne, hogy mindenki egy kellemes napot tud eltölteni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!