Lovrencsics kölcsönben Lengyelországban folytatja


2012-06-20 12:37:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: lechpoznan.pl  | 


Lovrencsics kölcsönben Lengyelországban folytatja főképe
Lovrencsics Gergő aláírta a szerződését a Lech Poznannal – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Az NB I-es Lombardtól távozó támadót egy esztendőre vette kölcsön a lengyel élvonalbeli labdarúgócsapat, és a kontraktusát opciós joggal három évvel meghosszabbíthatják. Lovrencsics új csapatában a 11-es mezt kapta, amelyet korábban Rafal Murawski viselt, aki azonban újra a 16-os számú szerelést viselheti majd. A 23 esztendős futballista korábban megfordult Budafokon és Pécsen is.
- A Lech egy európai szintű csapat, rengeteg jó játékos futballozik az együttesben, például Rafal Murawski – nyilatkozta a poznaniak hivatalos honlapjának Lovrencsics Gergő. – Az Európa-ligában való jó szereplésével kivívta az elismerést a klub. Szélsőként és támadóként is jól érzem magam a pályán, a csatárok mögött is megállom a helyem. Szeretnék bejutni a Poznannal az Európa-liga csoportkörébe, de a lengyel bajnoki címhez is gólokkal szeretnék hozzájárulni.
A Lech Poznan a negyedik helyen végzett a lengyel Ekstraklasa 2011–2012-es idényében, így az El első selejtezőkörében indulhat.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!