Vége a tanévnek - itt a szünidő


2012-06-20 06:20:44  | cikk: mo  | 


Vége a tanévnek - itt a szünidő főképe
A múlt héten minden oktatási intézményből kicsengettek. Az utóbbi napokban már megjelentek a táblákon a VAKÁCIÓ betűi, s mára az osztályterem falai között áhított kívánság, a nyári szünet el is kezdődött. A körülbelül 10 hónapos tanév záróünnepségeit pénteken és a hét elején már szinte minden általános iskolában megtartották városunkban. Egyetlen intézmény maradt hátra, a Tarczy Lajos Általános Iskolában e hét pénteken tartják az eseményt.
A most következő, közel két és fél hónapban a feltöltődésé, a szórakozásé és a pihenésé lesz a főszerep az iskolások életében. Mindezt ebben az évben a Várkertfürdő is igyekszik megtámogatni akciójával, hiszen a fürdőkomplexum minden kitűnő tanulónak egy 10 alkalmas bérletet ajánlott fel, melyet a diákok a tanévzáró ünnepélyeken át is vehetnek.

Válasszon egy iskolát!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!