Sopronban búcsúzott az idei szezontól a PSE-Termál


2009-12-15 14:24:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Sopronban búcsúzott az idei szezontól a PSE-Termál főképe
A hűség városában két mérkőzésen voltak érdekeltek pólósaink, akik a bajnokság második és harmadik helyezettje ellen szálltak vízbe. A fordulót megelőzően a pápaiak a D csoport negyedik helyét foglalták el. Studringer Béla csalódottan elevenítette fel a forduló történéseit, első meccsükön Nagykanizsa várt a mieinkre.

- Az első negyedben nagyon rosszul játszottunk, a megbeszélteket nem tartották be a játékosok, 5-1-re meglépett a Kanizsa. A folytatásban sikerült rendet tennem a fejekben és 4-0-ra hoztuk le a nyolc percet. 5-5-ös félidő után sajnos több játékvezetői ítélet is sújtott minket, minden kétes szituációt ellenünk ítéltek. Az ellenfél ezen felbátorodott, így több alkalommal is durva szabálytalanságot követtek el csapatommal szemben. Ezt az egyik játékosom nem tudta tolerálni, ami miatt végleg cserével kiállította a sípmester. A későbbiekben továbbra is nagyon gyenge fújást kaptunk, végül 11-8-as vereséget szenvedtünk. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, egyenlő feltételek mellett meggyőződésem, hogy más eredmény születik.

Kanizsa Vízilabda SE - PSE-Termál 11-8 (Pápai gólszerzők: Bedő Miklós 3, Sipos Bálint 2, Kárpáti Gábor 2, Lajtai Andor 1)

A mieink a nap másik mérkőzésén azzal a Fehérvárral játszottak, akiktől korábban 8 gólos vereséget szenvedtek, adott volt a lehetőség a visszavágásra.

- A mérkőzésen 1-2 góllal végig mi vezettünk, 9-7-nél azonban ziccert hibáztunk az ellenfél kapuja előtt, amit kegyetlenül kihasznált a Fehérvár. Az ellentámadásból gólt kaptunk, így 10-7 helyett 9-8 lett az állás. A későbbiekben is kihagytuk a kihagyhatatlant, időt kellett kérnem, aminek köszönhetően kétgólos, 11-9-es előnyre tettünk szert. Másfél perccel a vége előtt a kezünkben volt a győzelem, sajnos nem sikerült kihúznunk kapott gól nélkül a végjátékot. 12 másodperccel a vége előtt, 11-11-es állásnál eladtuk a labdát, de szerencsére legalább döntetlenre hozni tudtuk a derbit. Azért, hogy nem szereztük meg idei harmadik diadalunkat, csak magunkat okolhatjuk, remélem jövőre a fiatalabb játékosok is rutinosabban kezelnek majd egy-két meccsszituációt.

PSE-Termál – Fehérvár Póló SE 11-11 (Pápai gólszerzők: Kárpáti Gábor 4, Bedő Miklós 3, Magyar László 3, Szántó Tibor 1)

Az OB II-es bajnokság D csoportjának állása:

csapat

győzelem

döntetlen vereség pont
1. Tatabányai Vízmű SE 7 1 0 22
2. Kanizsa Vízilabda SE 5 0 3 15
3. Fehérvár PSE 4 1 3 13
4. Pápa SE-Termál 2 2 4 8
5. Soproni Vízilabda SE 0 0 8 0

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!