Olvasóink szerint is Szűcs Lajos a legjobb!


2012-06-19 13:38:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Olvasóink szerint is Szűcs Lajos a legjobb! főképe
Kétségtelen tény, hogy ebben a szezonban is a csapatkapitány Szűcs Lajos volt a Lombard Pápa legjobbja. A kiváló hálóőr teljesítményét legutóbb a Hivatásos Labdarúgók Szervezete ismerte el, amikor a 2011/2012. bajnoki szezon legjobb kapusának választotta, korábban pedig az egyik internetes lap az NB I legnagyobb egyénisége címmel tüntette ki. Ezek után nem csoda, hogy hírportálunk által indított szavazáson is toronymagasan Szűcs Lajos végzett az élen, a második helyen Tóth Gábor és Németh Milán osztozott. Érdekesség, hogy az első hat helyezett közé két olyan játékos - Gyömbér Gábor és Lovrencsics Gergő – is bekerült, akik szinte biztosan nem Pápán folytatják pályafutásukat, természetesen a közönségkedvenc Ceasar Quintero sem maradhatott le az élmezőnyről.

Végeredmény:
1. Szűcs Lajos 62%
2. Tóth Gábor 9% - Németh Milán 9%
3. Gyömbér Gábor 5%
4. Cesar Jimenez Quintero 4% - Lovrencsics Gergő 4%

A csapat június 20-án szerdán, 16:00-kor kezdi meg a felkészülést az OTP Bank Liga 2012/2013-as szezonjára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!