Gördülő vagányok a skateparkban


2012-06-18 16:00:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gördülő vagányok a skateparkban főképe
A Játékfesztivál keretein belül a skateparkban rendezte meg a P.É.K Skate Team immár hagyományosnak mondható versenyét, melyen idén is sokan vettek részt. Pápa mellett a környező településekről és Csornáról is érkeztek versenyzők, BMX-esek, gördeszkások, rolleresek, görkorcsolyások. Juhász Balázs szervezőtől megtudtuk, az első napon bemutatót tekinthettek meg az érdeklődők, másnap pedig a versenyt rendezték. A zsűri tagjai figyelembe vették, hogy a versenyző mennyire használta ki a pályát, mennyire volt kreatív a műsora, milyen trükköket mutatott be, illetve azok technikailag mennyire voltak nehezek. A nagy meleg ellenére közel 30-an neveztek, a szervezők ásványvízzel, csokoládéval és gyümölccsel kedveskedtek a sportolóknak.

Eredmények:


BMX

1. Pipók Martin
2. Holczinger Erik
3. Horváth Martin
Különdíjasok: Szóllás Jakab, Nagy Tamás

Roller

1. Pető Bence
2. Pápai Bence
3. Edvy Gyula
Különdíjas: Kovács Martin

Inline

1. Borsodi Bence
2. Gősi László
3. Banai Sándor
Különdíjasok: Villmann Richárd, Svastics Fedor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!