Tiéd a színpad - Amatőr művészeti csoportok bemutatója


2012-06-18 07:38:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Tiéd a színpad - Amatőr művészeti csoportok bemutatója főképe
A Játékfesztivál színes programjai között minden évben lehetőséget kapnak a város amatőr művészeti csoportjai arra, hogy bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt. A csoportok mindig szívesen részt vesznek a programon, hiszen a családtagokon, ismerősökön kívül a legszélesebb körben itt mutathatják be produkcióikat. Így színpadra lépett a Munkácsy Zenestúdió, a Rebel Lion TSE, a Black Bunny, a Fáy és a Huszár Óvoda apróságai és az Írisz és Jázmin Orientális Tánccsoport is. A fesztiválsátor szinte zsúfolásig megtelt ma délutánra, amikor is a táncé és a zenéé volt a főszerep. - A stúdió 14 évvel ezelőtt alakult. A jövő évben ünnepeljük 15 éves fennállásunkat, melynek alkalmából nagyszabású rendezvényt szervezünk, melyre már most teljes gőzzel készülünk. A mai napra elsősorban közkedvelt slágereket hoztunk, mint például a „Nekem a Balaton”-t, a „Zene nélkül mit érek én”-t és a „Sorskereket”. Június 27-től Döbröntére megyünk táborba, ahol táncokat és új énekeket tanulunk, majd tartunk egy bemutató műsort is. A nyáron sok fellépés vár ránk, főleg falunapokon mutatkozunk be - mondta Iványi Andrea, a Munkácsy Zenestúdió vezetője.
A fellépések szüneteiben látványos díjugrató show és lovagi torna színesítette a programot.
Molnár Éva hírportálunknak elmondta, hogy ő egészen az Egyesült Államokból jött el Pápára, a négynapos fesztiválra.
- Szinte minden évben hazalátogatok Magyarországra a családomhoz. Ezt igyekszem egybekötni a Játékfesztivállal, mivel nálunk otthon ilyen jellegű rendezvény nincs. Nagyon tetszenek a rendezvények, betekintést nyerhetek abba is, hogy milyen kulturális és sportmunka zajlik a városban. Tegnap az operett előadáson voltunk és a Múzeumok Éjszakáján, ma pedig a Vadvirág fellépésére, az esti koncertre és a tűzijátékra megyek el a rokonaimmal - mondta Molnár Éva.    

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!