Átvették érmeiket a Bakonyerdő juniorjai


2012-06-17 23:01:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mo  | 


Átvették érmeiket a Bakonyerdő juniorjai főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Bakonyerdő Elmax Vasas SE junior csapata a 2011/2012-es bajnokságot a második helyen fejezte be, ami a klub 61 éves fennállása alatt a legjobb eredmény. Ma délután a Játékfesztiválon ünnepélyes keretek között dr. Áldozó Tamás polgármester és Kertész Adél, a Somogy Megyei Kézilabda Szövetség főtitkára a játékosok nyakába akasztotta a jól megérdemelt ezüstérmeket. A csapat tagjai: Soós László, Pilter Levente, Negyedi Bálint, Sárközi Balázs (kapusok), Bors Martin, Bors Patrik, Nagy Kristóf, Nagy Péter, Kathi Konrád, Kapcsándi Kristóf, Fébert Levente, Monostori Bence, Kiss Márton Titusz, Stall Levente, Cseke Alex, Török Bálint, Varga Dániel, Korn Bence
Kapcsándi Zsolt edző korábban így nyilatkozott hírportálunknak a remek eredmény kapcsán.
- Nagyon komoly munka van a hátunk mögött, megértünk erre a sikerre. Nem volt egyszerű az út, volt elmaradt meccsünk, a ballagás is megzavart minket, ősszel sok pontot vesztettünk el a mi hibánkból. A srácok azonban nem adták fel, rendületlenül készültek hétről hétre, szabadidejüket ennek a sikernek szentelve. Fantasztikus érzés ilyen jó csapat edzőjének lenni, a rengeteg befektetett munka visszaköszön általuk. Köszönöm nekik ezt az évet, rengeteget tanultam tőlük, s próbáltam átadni nekik mindazt, amit én tudok. Külön köszönöm Nagy Péter csapatkapitánynak, Kathi Konrádnak, Nagy Kristófnak és Sárközi Balázsnak a munkát, nehéz lesz őket jövőre pótolni, de a fiatalok tehetségesek, kérdés, megértek-e a feladatra. Köszönöm a szülőknek és a szurkolóknak, hogy mellettünk állnak, nélkülük lehetetlen lenne ilyen sikereket elérni. Gratulálok a csapatomnak, számomra mindig ők lesznek a legjobbak!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!