„Zene nélkül az élet tévedés volna” - A KELLA quintett koncertje a Bartókban


2012-06-16 08:33:37  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Zene nélkül az élet tévedés volna” - A KELLA quintett koncertje a Bartókban főképe
Különleges koncertnek adott otthont a Bartók Béla Zeneiskola tegnap este, hiszen a már hat éve alakult pápai KELLA Kamaraegyüttes mutatkozott be a szép számú közönség előtt. A név az együttes tagjai keresztnevének első betűjéből származik: Katalin, Enikő, László, Linda, Annamari. Elsősorban komolyzenét, gyermekzenét és könnyűzenét játszanak. Először karácsonyi koncerteken, de ma már egyéb rendezvényeken is bemutatkoznak.
Mészáros Sándorné, az együttes vezetője érdeklődésünkre elmondta, az együttes volt zeneiskolai növendékekből, illetve tanárokból állt össze. A csoport vállal fellépéseket is, de a nyár elejét a pihenésnek, a kikapcsolódásnak szeretnék szentelni.
A tegnap esti repertoár során a barokktól egészen a könnyedebb műfajig felvonultatott széles skálán mutatkozott be az együttes a zenebarát közönség nagy örömére. A közel egy órás csodálatos zenei élmény során Handel, Csajkovszkij és Mozart dallamai is felcsendültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!