Családi vetélkedőre várják a jelentkezőket


2012-06-15 14:01:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Családi vetélkedőre várják a jelentkezőket főképe
A Pápai Játékfesztivál szervezői június 17-én 14:30-tól Családi vetélkedő címmel akadály-és ügyességi versenyt rendez a Várkertben. A verseny hét állomásból áll, ötöt a várkerti kerékpárút mentén jelölték ki a szervezők, kettőt pedig a Zenepavilon környékén. Nevezni négy fős csapatokkal lehet, melyben legalább egy felnőtt és egy gyermek között rokonsági kapcsolatnak kell lennie. A vetélkedő során a résztvevőknek szükségük lesz rátermettségükre, ügyességükre, bátorságukra, hiszen a feladatok között célbadobás, tollaslabdázás, gólyalábazás is szerepel. A teljesítményeket állomásonként pontozzák, végeredményt az összpontszámok alapján hirdetnek.  Nevezni a jmszksportcsarnok@gmail.hu, a 70/211-77-79-es telefonszámon, illetve a verseny napján  a Várkert Szent István út felőli lejárat melletti füves területen lehet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!