Újabb lehetséges érkezők a Lombardnál


2012-06-12 15:28:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb lehetséges érkezők a Lombardnál főképe
Pavicevic és Maróti után újabb labdarúgók kerültek a Lombard Pápa látókörébe. Az egyik új játékos Pintér Attila lehet, aki iránt az NB II-be kiesett Vasas is érdeklődik, Pintér a tavaszi szezont Kozármislenyben töltötte. Egyes hírek szerint Andorka Péter is távozik Pécsről. A csatárt a Lombard Pápa mellett a Siófok és a Soproni VSE is szívesen látná. Gyömbér Gáborral mindenben megegyezett a Ferencváros, és mivel a klubok is sikeres egyeztetéseken vannak túl, a játékos az Üllői útra költözhet, a szerződést jövő héten írhatják alá a felek - olvasható a pepsifoci.hu honlapon.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az MLSZ Versenybizottsága elfogadta az élvonalbeli tagságra jogosult sportszervezetek nevezését a 2012/13-as szezonra, így a Lombard Pápáét is.

A felkészülés június 20-án, 10 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!