Döntetlennel zárta az évet a Lombard II


2012-06-10 12:42:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlennel zárta az évet a Lombard II főképe
Az utolsó, 30. fordulóban szabadnapos lesz a Lombard Pápa második csapata így Nagy Mihály együttese Körmenden búcsúzott a 2011/2012-es szezontól. Ősszel sima 4-0-s hazai siker született, érdekesség, hogy az akkori gólszerzők közül – Germán duplája mellett Varga és Karácsony talált be – senki sem tagja már a pápai keretnek. A bemelegítés alatt esni kezdett az eső, amit a vendégek nagyon rosszul reagáltak le. Csúszkáltak, technikai hibák tömkelegét vétették, mintha nem vették volna figyelembe, hogy megváltoztak a körülmények. A Körmend kapufát lőtt, ziccert hagyott ki. Ennek ellenére egy parádés Somogyi passz után Király megszerezte a vezetést a Pápának. Szünet után komoly fölényben játszottak fiataljaink, de minden lehetőséget elhibáztak. A 80.percben egy előre rúgott labdánál, Tóth M. elcsúszott, Niksz köszönte a semmiből jött lehetőséget és kiegyenlített. Az első félidő nehézségei után a fiataljaink egy biztos győzelmet szalasztottak el.

Körmend - Lombard Pápa Termál FC II 1-1 (0-1) G: Király, illetve Niksz

Jó: Horváth T., Grőber, Fehér, Király

Lombard Pápa Termál FC II: Markek - Kiss, Tóth M., Dlusztus, Tar - Horváth T., Somogyi, Király, Grőber (Németh) – Molnár (Horváth Cs.), Fehér (Páli)

Nagy Mihály: Botrányosan kezdtünk, mert úgy akartunk futballozni szakadó esőben, mint száraz időben. Mégis megszereztük a vezetést, de nem tudtunk nyerni, mert nem éltünk a lehetőségekkel, valamint a gól előtt elcsúszó játékosom az időjáráshoz alkalmatlan cipőben lépett pályára, de mások is. Az egész féléves teljesítményéhez viszont gratulálok a csapatomnak. A téli teljes leépítés után nagyon féltettem őket, mert túl fiatalok és tapasztalatlanok voltak, de megállták a helyüket. Le a kalappal mindenki előtt, mert egyrészt rengeteget edzettek, másrészt többen két, vagy három fronton álltak helyt, amiért csak köszönet járhat. Négyen (Somogyi, Enyingi, Grőber, Király) a felnőtt csapattal kezdi a felkészülést. Ráfér a pihenés mindenkire, rám is, mert egy nagyon nehéz, idegileg kimerítő tavasz után vagyunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!