Húsos Szakszervezeti Nap a Vasas pályán


2012-06-10 08:42:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Húsos Szakszervezeti Nap a Vasas pályán főképe
A Húsos Szakszervezeti Napot már hagyományosan a Vasas Sportpályán rendezi meg a szakszervezet minden évben. A tegnap délutáni program Harkai Attila, a HDSZ MÉSZ Pápa elnökének köszöntőjével kezdődött, aki ismertette a délután programkínálatát, majd nagygyűlés keretein belül beszélt az új Munka Törvénykönyvének változásairól és a kollektív szerződésről.
A délután elmaradhatatlan része a főzőverseny volt, melyre 13 lelkes csapat jelentkezett.
Az USA üzem kuktái 13-an főztek. A csapat főszakácsa Vargáné Kósi Márta volt, aki érdeklődésünkre elmondta, káposztás babot készítettek, ami rendkívül nagy sikert aratott.
A rendezvényre több száz érdeklődő látogatott ki.
A színes programok között légvár, lövészet, arcfestés, női foci, teke-és csokievő verseny, valamint csocsó is várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az esős időjárás nem volt kegyes a szervezőkhöz, így az estére tervezett Dr. Grog koncert elmaradt.
A szakszervezeti nap tombolasorsolással, valamint Ildi és Tomi zenés műsorával ért véget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!