A Rebel-Lion TSE és az Allegro AMI közös évzáró gálaműsora


2012-06-09 20:51:57  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


A Rebel-Lion TSE és az Allegro AMI közös évzáró gálaműsora főképe
A tavalyi évhez hasonlóan idén is zsúfolásig megtelt a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme, ahol a Rebel-Lion TSE évzáró gálaműsorát tartotta. Közel 100 táncos lépett színpadra, a nagyérdemű a közel két és fél órás műsor alatt 35 koreográfiát tekinthetett meg. Kocsis Attila, az egyesület elnöke, vezetőedzője elmondta, a gyerekek többsége az elmúlt hetekben minden nap edzett, borzasztóan sokat készültek a mai napra.
- Nagyon sok koreográfiát hoztunk régieket és újakat egyaránt, igazán komplex műsort állítottunk össze, melyben a hip-hop, az akrobatikus rock and roll, a show-tánc, a revü, a jazz, a disco, funky stílus egyaránt látható lesz. Az este nem jöhetett volna létre, ha nincs a két tanítványom Helbert Nikolett és Gyurom Natália, valamint egy nagyon képzett jazztánc oktatónk Kiss Virág segítsége. Ugyancsak nem tudtunk volna egy véleményem szerint nagyon színvonalas és szórakoztató műsort készíteni, ha nincs egy fantasztikus gyerek alapanyagunk, néhány évvel ezelőtt hasonló nívós gálát nem sikerült volna tető alá hozni. A hozzánk járó gyerekek fantasztikusak, nagyon kitartóak, gyorsan tanulnak, a szülők rendkívül büszkék lehetnek rájuk. A gyerekek döntő többsége több produkcióban is színpadra fog állni, van, aki tízben is. A táncosokon kívül fellép a Dé-Mol Színjátszó Társulat, valamint az Írisz Orientális Tánccsoport hastáncosai.
Kocsis Attila hozzátette, sok éve együtt dolgoznak az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézménnyel, akikkel közösen tartották a mai gálát, az intézményből több mint 80-an álltak színpadra.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!