Lombard Pápa: Pavicevic és Maróti is képben


2012-06-08 16:34:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Pavicevic és Maróti is képben főképe
Bár a hazai átigazolási időszak június 8-án kezdődik, a sajtóban már most több labdarúgót is emlegetnek a Lombard Pápával kapcsolatosan. A Nemzeti Sport szerint a támadósorba Zalaegerszegről Darko Pavicevic érkezhet, a Paks és az NB I-be most feljutott Eger mellett a pápai klub is érdeklődik Maróti Béla iránt. A pepsifoci.hu információi szerint Paksra igazol az NB I tavaszának egyik legtermékenyebb támadója, Simon Attila. A legutóbb Siófokon szerepelt labdarúgót a Lombard Pápa is szívesen látta volna soraiban, a verseny viszont eldőlt, a csatár mindenben megegyezett a Tolna megyei alakulattal. A már szinte biztosan távozó Gyömbér Gábor mellett elképzelhető, hogy Lovrencsics Gergő Lengyelországba igazol. A lengyel Przeglad Sportowy értesülései szerint Lovrencsicset a Lech Poznan szeretné soraiban tudni. A kék-fehérek látókörébe két szélső került, a magyar mellett a burundi Saidi Ntibazonkiza (Cracovia). A pápai labdarúgó nagy előnye, hogy 150 ezer euróval olcsóbb, mint az afrikai. Takács Péter sem tér vissza Pápára, a Diósgyőr ugyanis élt opciós jogával, így a középpályás végleg visszatért nevelőegyesületéhez.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!