Kátyúznak a város útjain


2012-06-07 14:45:27  | cikk: mo  | 


Kátyúznak a város útjain főképe
Zajlik a téli úthibák kijavítása a városban. Bár az elmúlt télen kevés volt a csapadék, így az időjárás nem kedvezett a kátyúk kialakulásának, a Városgondnokság munkatársai minden évben elvégzik az intézmény kezelésébe tartozó utak balesetmentesítését. A kátyúkat az útkezelő már felmérte, a kivitelező kivonult a területre: körbevágják az útfelületet, kibontják a burkolatot, majd meleg aszfalttal töltik fel és tömörítik – adott tájékoztatást Buics Lajos. A Városgondnokság kommunális csoportvezetője elmondta azt is, a kátyúzási munkákat folyamatosan végzik. Első ütemben Borsosgyőrön végezték el az úthibák kijavítását, de voltak már a Külső-Veszprémi úton, jelenleg a Juhar utcában kátyúznak, majd innen mennek tovább a város egyéb területeire, várhatóan a Mézeskalács utcában és a Fáy lakótelepen folytatják a munkát.
A Városgondokság munkatársai arra figyelmeztetik a gépjárművezetőket, hogy az adott útszakaszokon, ahol a kivitelezés zajlik, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!