Lombard Pápa: Négy játékostól már elköszöntek


2012-06-05 16:59:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Négy játékostól már elköszöntek főképe
Ahogy az lenni szokott, a két bajnokság közti időszakban jelentősen átalakul a Lombard Pápa játékoskerete. A szezonzárót követően eldőlt, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak Szabó II. Zoltánnal, Csermelyi Imrével valamint a finn Antonio Inituléval, három szezon után Takács Tamás munkáját is megköszönték. Jó hír a drukkereknek, hogy Tóth Gábor és a csapatkapitány Szűcs Lajos szerződést hosszabbított, így őket jövőre is a Lombard mezében láthatjuk. Egyes hírek szerint Gyömbér Gábor a Ferencvároshoz történő igazolása szinte biztosra vehető, de Lovrencsics Gergő iránt is érdeklődnek, elsősorban küldföldről, így nem elképzelhetetlen, hogy a játékos már nem Pápán kezdi meg a felkészülést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!