Játékokkal kedveskedtek


2012-06-05 11:09:47  | cikk: mo  | 


Játékokkal kedveskedtek főképe
Újabb játékokkal bővült a kórház gyermekosztálya ma délután. Az emlőműtött hölgyeket tömörítő Megújulás Klub ugyanis, hűen nemes gesztusához, az idei gyermeknap alkalmából is kedveskedett a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztályán ápolt betegeknek. Hörömpöly Imréné és a klub tagsága legutóbb Mikulás és karácsony között látogatta meg az osztály kis betegeit. A klubvezető érdeklődésünkre elmondta, szeretnének vidámságot csempészni a gyermekek kórházban eltöltött, nehéz napjaiba. Hörömpöly Imréné úgy fogalmazott, mindannyian tudják, milyen az, amikor egy gyermek kórházba kerül, és a tagság is túl van már kezeléseken, műtéteken. Ezeket, a cseppet sem könnyű napokat szeretnék megkönnyíteni folyamatos adományaikkal. A Megújulás Klub tagsága gyermekjátékokat, plüssfigurákat, előre csomagolt édességet és gyümölcsöt hozott a hét kis betegnek. A klubvezető elmondta azt is, a játékokat a tagság gyűjti össze, unokáktól, ismerősöktől származnak a megunt játékok. A csokoládé és a gyümölcs megvásárlását pedig szintén a tagság felajánlásaiból finanszírozták. A rendkívül aktív és összetartó klub fontosnak tartja az ilyen jellegű kezdeményezéseket, hiszen a 45 fős közösségben szinte mindenkinek van gyermeke vagy unokája. A Megújulás Klub mozgalmas évet tudhat maga mögött. A klubvezető hangsúlyozta, járnak vízi-és szárazföldi tornára, kirándulnak, névnapokat ünnepelnek, traccspartikat szerveznek, a következő két hétben pedig még lesz egy családi napjuk és részt vesznek a Játékfesztiválon is.        

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!