Kétgólos előnyt herdált el a Lombard II


2012-06-03 20:27:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kétgólos előnyt herdált el a Lombard II főképe
Az idei szezon utolsó hazai bajnokiját a Perutz Stadion centerpályáján játszotta az NB III-as pontvadászat 28. fordulójában a Lombard Pápa második csapata. Az ellenfél az a Sárvár volt, akik tavasszal nagyon meggyengültek, és szerényen is szerepeltek, de éppen a legutóbbi fordulóban tértek magukhoz és kiütötték a Körmendet. A hazaiak szokásuk szerint nagyon fiatal csapattal várták a kezdő sípszót, Nagy Mihály csapata jól is kezdett, hiszen az első perctől kezdve irányította a játékot. A meddő mezőnyfölény a 26. percben érett góllá, ekkor egy hazai szöglet Balhásiról jutott a hálóba 1-0. A második félidőben jóval több esemény történt, az 50. percben Király vezette egy az egyben a vendégek kapusára a labdát, ám lövés helyett a passzt választotta, így nem nőtt a pápai előny. Öt perccel később viszont már két gól állt a Lombard neve mellett, Grőber remek passzát Király mellel remekül vette át, majd nagy erővel a jobb alsóba lőtt 2-0. Két perc sem telt el, és szépített a Sárvár, Németh szabadrúgását Csákvári bólintotta a kapuba 2-1. A 66. percben eldönthették volna a három pont sorsát a hazaiak, ám a mélységből érkező Molnár Milánt tévesen lesen állította meg a játékvezető. A 75. percben a pápai kaputól bő 50 méterre végzett el szabadrúgást a vendégcsapat, Németh állt a labda mögé, a beadást alaposan elnézte Mocher kapus, így a labda a hosszúba hullott, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Nagy Mihály: Rúgtunk két gólt, eldöntöttük a mérkőzést, emellett hatalmas helyzeteket hagytunk ki, hogy miért lett 2-2, azt minden szurkoló láthatta, kabaréba illő gólokat kaptunk. A legutóbbi két meccsünkön két nagyon fiatal, tapasztalatlan hálóőr állt a kapunkban, akik korábban mezőnyjátékosok voltak. Markek Tamás már nem beteg, de felsőbb utasítás miatt nem léphetett pályára.

Lombard II – Sárvár 2-2 (1-0) Gsz.: Balhási (öngól), Király ill. Csákvári, Németh

Lombard II: Mocher - Enyingi (Tóth M.), Kiss, Dlusztus, Tar - Horváth T., Somogyi, Király (Venczel), Grőber - Molnár (Kalmár), Fehér

Sárvár: Szakos – Fülöp, Vass, Horváth, Varga – Nagy, Németh, Máté, Csákvári – Likaj, Balhási (’61 Fehér)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!