Szezonzáró sakkversenyt rendezett a Pápai SE


2012-06-03 11:41:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szezonzáró sakkversenyt rendezett a Pápai SE főképe
A Pedagógus Művelődési Otthonban gyűltek össze öt csoportba osztva a városi és környékbeli sakkozók, ahol az egyesület szezonbéli utolsó versenyét rendezték. A „A”csoportban öt fordulós, a többi csoportban hét fordulós egyéni versenyt szerettek volna rendezni svájci rendszerben ez a nevezések után módosult, hiszen az egyik kategóriában a lányok hatan voltak, így ők ötmeccses körmérkőzést játszottak. Az A csoport a felnőttek, a B az 1993 és 1996 között, a C az 1997 és 1999 között, a D a 2000 és 2002 között, az E csoport pedig a 2003-ban vagy később születettek korosztályát jelentette. Kiss Csaba szakosztályvezető elmondta, az egyesületi tagok nagy része asztalhoz ült, de a környék szinte összes településéből érkezett versenyző. A pápai sakkozók legközelebb a Miniolimpia keretein belül mérettetik meg újra magukat.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!