Egykori Vasas játékosok találkozója


2012-06-02 20:10:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egykori Vasas játékosok találkozója főképe
Az 1950-es évek, valamint a későbbi időszak Elekthermax Vasas játékosai gyűltek össze ma délután a pálya büféjében, ahol közösen elevenítették fel az akkori idők nagy mérkőzéseit, pazar góljait, emlékezetes történéseit. Horváth Imre szervező elmondta, évente legalább egy, de ha idejük engedi, két alkalommal is összejönnek az egykori játékosok, akik a pályán és azon kívül is remek csapatot alkottak. Imre bácsi közel 50 év elteltével sem szakadt el a sporttól, a Lombard Pápa sorsát hétről-hétre figyelemmel kíséri.
- Szeretném ha a Lombard jövőre jobban kiszolgálná a közönséget, hisz’ ez az elsődleges feladata. Annak idején ránk mindig is jellemző volt, hogy a futballcsapat jelentette a második családunkat, ez a mai napig nem változott. Jómagam gyúróként 40 évet töltöttem el az együttes mellett, a mai napig öröm látni az egykori társakat.
A finom pörkölt elfogyasztása után az egykori kiváló játékosok estig múltidézéssel, közös énekléssel töltötték az idén is jól sikerült hagyományos Vasas találkozót.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!