Allegro Gyereknap a Malom-tónál


2012-06-02 16:29:25  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Allegro Gyereknap a Malom-tónál főképe
Az Allegro Gyereknapot először tavaly rendezték meg hagyományteremtő céllal a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban, ám a hely kicsinek bizonyult, ezért idén a paradicsomi környezettel rendelkező Malom-tó adott otthont a színes rendezvénynek. Délelőtt 10 órától több ügyességi verseny és fellépők, népzene, gitárduó, musical, gyerekdalok várták az allegrós családokat és azóta is folyamatosan váltják egymást a fellépők, a modern táncosok, néptáncosok és a fúvós zenekar a nagysátorban felállított színpadon - tudtuk meg Szili Gabriellától, az intézmény vezetőjétől.
A bátrak kipróbálhatták a póni lovaglást és megnézhettek egy igazi tűzoltóautót is, a kisebbeket pedig ugrálóvár és kézműves foglalkozás várta egész nap. Csak egy allegrós tanár lehet annyira megszállott, hogy a szabadnapján és nem éppen idilli időjárásban leüljön, és ecsetet ragadjon. Katona György tanár úr az iskola gyereknapján is bebizonyította, a hivatás az első.
- A rossz idő ellenére sokan kijöttek a gyereknapunkra, hiszen minden itt van, aminek itt kell lennie. A kikapcsolódás mellett a mai nap egyfajta bemutató is, hiszen akik ma itt szerepelnek, az éves munkájukról adnak számot, így nyugodtan mondhatom, hogy ez egy paletta az iskola életéből  - fogalmazott Szili Gabriella, majd hozzátette, a napot nem egyedül az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezte meg:  az Allegro Tehetség Pont, a Megafon Zenei Egyesület, a Rebel Lion Tánc- Sport Egyesület valamint a Teleszterion Színházi Műhely összefogásával jött létre a színes gyereknap.
   

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!