Atlétikaverseny alsósoknak


2012-05-31 18:08:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétikaverseny alsósoknak főképe
A városi és körzeti általános iskolák alsó tagozatos diákjainak rendezték a Munkácsy Sporttelepén a versenyt, akik futásban és távolugrásban mérettették meg magukat. Szerencsére a tanulókat az időjárás is kegyeibe fogadta, így minden adott volt ahhoz, hogy egy remek, élvezetes versenyt rendezzen a Diáksport Bizottság. Koncz Sándor elégedetten értékelte a látottakat, hiszen sokan rajthoz álltak.
- Az első fordulót pótoljuk ma, hiszen azt a szakadó eső miatt nem tudtuk lebonyolítani, így furcsa módon a második kört előbb rendeztük meg mint az elsőt. Múlt héten 15 iskolából 130 lány és 160 fiú versenyzőnk volt, a városi iskolák pontversenyében a Munkácsy, a községek rangsorában Homokbödöge végzett az élen. A mai rendezvényre is sokan adták le nevezésüket, az elsősöknek 60 méteres futás és távolugrás, a másodikosoknak 300 méter futás, a harmadikosoknak 100-, és 600 méter futás, a negyedikeseknek 400 méteres futás és távolugrás szerepelt a versenyszámok között. Ez helyi verseny, tehát nincs továbbjutó a megyei versenyre, de bízom benne, hogy a kicsik szép időben, ideális körülmények között jól érzik magukat és szép eredményeket érnek el.

Az első forduló végeredménye ITT!

A második forduló eredményei ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!