Gyereknap a Pegazussal


2012-05-26 12:30:42  | cikk: mo  | 


Gyereknap a Pegazussal főképe
A gyerekek már megszokhatták, hogy a Pegazus Színház társulata minden ünnep vagy jeles alkalom apropóján változatos programokat kínál számukra, megannyi játéklehetőséggel. Nem volt ez másként ma sem, amikor a színház tagjai a számukra legfontosabb célcsoport, a gyermekek ünnepén interaktív játékkal, zenés bábelőadással és kézműves játszóházzal kedveskedtek közönségüknek. A Pegazus Színház ezen hagyománya már hét éves. A társulat egy-egy alkalommal megnyitja kapuit, s az érdeklődők olyan előadásokat láthatnak, amelyeket eddig csak a bérletes közönség élvezhetett. Így tűzték műsorukra ma délelőtt a Fehérlófia című zenés bábjátékot. Az előadással azonban nem ért véget a program, Végh Zsolt és társulata ugyanis további izgalmas játéklehetőséggel szórakoztatta a kicsiket. Ilyen volt a Ki játszik ilyet? című interaktív játék is, amelyben a mozgásos foglalkozásoktól a kreatív gyakorlatokon át a mondókákig, dalokig, minden előfordult. Végh Zsolttól megtudtuk azt is, az ilyen alkalmakon mindig egy adott téma köré szervezik a programot. A gyermeknapi foglalkozáson mi más kerülhetett volna előtérbe, mint a játék. Így a délelőtt folyamán mindenki megtalálta a számára legkedvesebbet, a legkisebbektől a nagyobbacskákig.
Végh Zsolt érdeklődésünkre elárulta azt is, gőzerővel készülnek nyári nagyrendezvényükre, a Pegazus Parádéra. A gyermekfesztiválon tavaly a barokk jegyében szervezték a programokat, az idei évben a virágok állnak majd a nagyszabású rendezvény középpontjában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!