Nem termett babér a PELC csapatainak a Puskás Akadémia ellen


2012-05-25 18:38:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem termett babér a PELC csapatainak a Puskás Akadémia ellen főképe
Nehéz feladat várt a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-15 és U-13-as csapatára, ugyanis a felcsúti Puskás Ferenc Akadémiával küzdöttek meg két fordulóval a bajnokság vége előtt. A nagyobbaknál a vendégek még mindig harcolnak a dobogó második, rosszabb esetben harmadik fokáért, a pápaiak szerényebb teljesítményt mutatnak idén, a célként nem is helyezést, sokkal inkább a folyamatos fejlődést tűzték ki magukat elé a fiatalok. A mai meccsen 0-2-es félidő után sajnos elfáradtak a pápaiak, a felcsútiak kihasználva fizikai fölényüket magabiztos 7-0-s győzelmet arattak.
Radó Péter: Minőségileg sokkal jobb csapattal találkoztunk, három héten belül ez már a harmadik alkalom, hogy akadémiával kell összemérni az erőnket, sajnos az MTK és a Honvéd ellen is alulmaradtunk, el kell ismerni egy jobb csapattól kaptunk ma is ki.

PELC U-15 – PFLA Felcsút 0-7 (Gsz.: Péter Bence 4, Damásdi 2, Varga)

Forsthoffer Tibor U-13-as gárdája szintén kétgólos hátrányba került a félidőben, melyet nem sikerült ledolgoznia, 0-5-ös vendégsikerrel utaztak haza a bajnokság ötödik helyén álló vendégek. A pápai csapat a 13. helyet foglalja el.

PELC U-15 – PFLA Felcsút 0-5 (Gsz.: Pintyi 3, Kramár, Tímári)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!