Értékesítési tréningre várják a jelentkezőket


2012-05-24 11:25:04  | cikk: mo  | 


A Pápa és Térsége Ipartestület még mindig várja jelentkezéseket értékesítési tréning képzésére. A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a korszerű és hatékony értékesítési folyamatok rendszerét. Elsajátítsanak olyan, a gyakorlatban előnyösen alkalmazható módszereket és technikákat, amelyek révén az értékesítési folyamatok során a vállalkozás szempontjából előnyösen tudnak tájékozódni a vevő igényeiben, döntési mechanizmusaiban. A résztvevők megtanulhatják a vevőt elkötelezni és elkérni tőle a munkájuk árát. A tréning témakörei között szerepel például az értékesítéshez szükséges általános készségek fejlesztése, a vevői kör igényeinek felmérése a vevő hosszabb távú elkötelezéshez, a vállalkozás értékesítési céljainak meghatározása, a vállalkozási profil és az értékesítési referenciák bemutatása, de szó lesz árbevétel növelő értékesítési stratégiákról és az értékesítési hibákról is.
A 64 órás, hét napos képzésre mikro-, kis- és középvállalkozások alkalmazottai és tulajdonosai egyaránt jelentkezhetnek – adott tájékoztatást Szabó Tibor, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke. Szabó Tibor hangsúlyozta azt is, az IPOSZ által 100 százalékban támogatott tanfolyam teljesen ingyenes. A képzés június 22-én indul.

További információ kérhető az Ipartestület irodájában, a (89)317-443-as telefonszámon. A jelentkezéseket szintén ezen a telefonszámon várják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!