A senioroknál is a Meridián a végső győztes


2009-12-13 15:57:40  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A senioroknál is a Meridián a végső győztes főképe
A szombati városi döntők után ma hatcsapatos öregfiú teremtornával zárult a focihétvége a városi Sportcsarnokban. A kupán az 1974-ben és az előtte születettek vehettek részt. Az esélyeket nehéz lett volna megjósolni, de a senior városi kispályás bajnokság győztese, a Kertváros illetve a mutatott játék alapján a Meridián Gumiszervíz kiemelkedett a mezőnyből. Az első mérkőzésen mindjárt a két esélyes csapott össze, ahol gólnélküli döntetlennel ért véget a derbi. Ezt követően mindkét alakulat veretlenül zárta a napot, így a gólkülönbség döntött. Az utolsó percekig kérdéses volt az első helyezett kiléte, végül mindössze 1 góllal a Meridián Gumiszervíz örülhetett a végső elsőségnek. A csapat képviseletében Svecz Edvárd értékelt, aki első alkalommal szerepelt ebben a csapatban.

- Nehezen lendültünk bele a játékba, mindjárt az első mérkőzés a miénk volt, időbe telt mire fel tudtunk pörögni. A színvonal megfelelő volt, sportszerű mérkőzéseket játszottak az alakulatok. A végén nagy izgalmak közepette számoltuk a lőtt góljainkat, végül egy gólnak köszönhetően sikerült elhódítanunk a trófeát. Év végén Celldömölkre utazunk a Szilveszter Kupára, ha nem lesznek hiányzóink akár még a végső győzelemre is lehet esélyünk.

Eredmények:

Kertváros – Meridián Gumiszervíz 0-0
Vendéglátó – Vaszar Senior 2-1
Concordia Trans – YO 50 FC 0-0
Vaszar Senior – Meridián Gumiszervíz 1-2
Concordia Trans – Kertváros 0-3
YO 50 FC – Vendéglátó 1-2
Meridián Gumiszervíz - Concordia Trans 5-0
Vaszar Senior - YO 50 FC 0-1
Kertváros – Vendéglátó 1-0
Concordia Trans - Vaszar Senior 0-0
Meridián Gumiszervíz – Vendéglátó 3-0
YO 50 FC – Kertváros 0-4
Vendéglátó - Concordia Trans 3-0
Kertváros - Vaszar Senior 4-1
YO 50 FC - Meridián Gumiszervíz 1-3

A torna végeredménye:
  1. Meridián Gumiszervíz
  2. Kertváros
  3. Vendéglátó
  4. YO 50 FC
  5. Concordia Trans
  6. Vaszar Senior

A torna gólkirálya Kun-Szabó Attila lett 5 találattal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!