Veszprém felé folytatta útját a Drogmentes Magyarországért Maraton


2012-05-22 13:18:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Veszprém felé folytatta útját a Drogmentes Magyarországért Maraton főképe
Nem fogadta kegyeibe az időjárás a tegnap érkezett Drogmentes Magyarországért Maraton résztvevőit, ugyanis szakadó esőben indultak tovább Veszprém irányába. Az eredeti tervek szerint iskolásokkal együtt futott volna a mezőny, ám a kedvezőtlen időjárás miatt ettől kénytelenek voltak eltekinteni a szervezők. A csapat rendőri kísérettel haladt végig a városon, a mai nap folyamán Tapolcafőt, Farkasgyepűt, Herendet, Márkót érintve jutnak el Veszprémbe. A stáb tagjai naponta összesen közel ötven kilométert tesznek meg, és május 27-én, vasárnap érkeznek vissza Budapestre. A 42 napos rendezvénysorozat felvilágosító előadásain 420 településen több 40.000 fiatal vesz részt, a sportolók a drogok használata és terjedése ellen kívánnak demonstrálni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!