Digitális táblákkal bővült az Erkel iskola eszközparkja


2012-05-21 19:04:52  | cikk: Babos Petra  | 


Digitális táblákkal bővült az Erkel iskola eszközparkja főképe
Két új digitális táblával gyarapodott az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola eszközparkja az elmúlt időszakban. A korszerű tanítási eszközöket a biológia-földrajz és a fizika-kémia szaktantermekben helyezték el. Ezek az új tanítási-tanulási eszközök növelik a tanítási óra hatékonyságát. Változatossá, szemléletesebbé teszik a tananyagot, gazdagítják a módszertani repertoárt. 
- A mai gazdasági viszonyok mellett növekvő szerepet kapnak a civil kezdeményezések, adományok, alapítványok az iskolai életben. Az erkeles szülők mindig is segítőkészek voltak, támogatták az iskolát. Évekkel ezelőtt szülők, volt tanítványok, kollégák felajánlásából elektromos zongorát tudtunk vásárolni. Ebben az évben egy régi hagyományt elevenítettünk fel és február közepén bált szerveztünk. A rendezvénynek szerencsére nagy sikere volt, ezért a báli bevételből vásárolt az iskola két digitális táblát. Mindig számíthattunk a szülőkre, sokan adójuk egy százalékát ajánlják fel az alapítványnak, amiből tanítványaink jutalmazását, versenyeztetését tudjuk megoldani. Ezért köszönetünket fejezzük ki – mondta Heizer Zoltánné az intézmény igazgatója.
A digitális táblák mostantól az alsós és a felsős diákok oktatását egyaránt segítik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!