Felszabadultan játszhat a Lombard Pápa a Videoton ellen


2012-05-19 18:30:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felszabadultan játszhat a Lombard Pápa a Videoton ellen főképe

A Kecskemét elleni győztes találkozó után véglegessé vált, hogy a Lombard Pápa jövőre is a legmagasabb osztályban folytatja a küzdelmeket, így a mieink számára ebből a szempontból tét nélküli az OTP Bank Liga 29. fordulója. Egyetlen nyitott kérdés van még a pápaiak számára mégpedig az, hányadik helyen fejezi be Bene Ferenc együttese az idei pontvadászatot. A Videoton viszont továbbra is a biztos második helyért küzd, így Paulo Sousa csapata mindenképpen otthon szeretné tartani a három pontot. A Lombard az elmúlt öt hétben három győzelem mellett, egy döntetlent, és csak egy vereséget szenvedett, de a Vidi is jó formában várja Radványi Ádám kezdő sípszavát, legutóbb a Győri ETO-t győzték le. A két gárda eddig kilenc bajnokit játszott egymással, a Lombard Pápa még soha nem győzte le a Videotont, a mérleg egy döntetlen nyolc vereség.
Bene Ferenc szerint most, hogy biztossá vált a bennmaradásuk, már különösebb lelki teher nélkül léphetnek pályára.
- Élcsapattal találkozunk, így nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mivel győzelemmel bebiztosíthatja ezüstérmét a Videoton. Több mérkőzésüket is láttam személyesen, természetesen ezeken lehet olyan tapasztalatokat gyűjteni, amik hasznosak lehetnek számunkra. Jó formában vagyunk, az utolsó hat fordulóra összeállt a csapat, ha csak ennek a szakasznak az eredményeit nézzük, az élcsoportban tanyázunk.

A várható összeállítások:
Videoton: Bozovic – Szolnoki, Caneira, Vinicius, Héctor – Tóth B. Mitrovics, Sándor – F. Oliveira, Nikolics, Walter Lee

Lombard Pápa: Szűcs L. – Nagy S., Rodenbücher, Tóth G., Németh M. – Gyömbér, Horváth, Farkas, Arszics – Lovrencsics, Seye

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!