A „Fogadj örökbe egy közterületet” program résztvevőit köszöntötték az Agrárexpón


2012-05-19 14:46:29  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


A „Fogadj örökbe egy közterületet” program résztvevőit köszöntötték az Agrárexpón főképe
Pezsgős koccintással mondott köszönetet dr. Áldozó Tamás polgármester és Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője, azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik csatlakoztak a Fogadj örökbe egy közterültet elnevezésű programhoz és vállalták a város egy-egy virágos területének gondozását, rendben tartását.
-Két éve indítottuk el a kezdeményezést, azóta több mint harmincan csatlakoztak a programhoz. Úgy gondoltuk, az Agrárexpó kiváló hely és alkalom arra, hogy megköszönjük munkájukat, mellyel hozzájárulnak a város virágos területeinek ápolásához, ezáltal a város szépítéséhez. A közterületet örökbefogadók munkája mindenképpen elismerendő és példaértékű – fogalmazott a polgármester, aki Pápa Város Önkormányzatának standján fogadta a programban résztvevőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!