Hamarosan nyit az expo


2012-05-18 12:47:01  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Hamarosan nyit az expo főképe
Néhány perc múlva megnyitja kapuit a XVI. Pápai Agrárexpo. A rendezvény helyszínén, a Városi Sportcsarnokban és környékén már minden készen áll a vendégek fogadására, a kiállítók az utolsó simításokat végzik a standokon és készülnek az érdeklődők hadára. A három napos regionális mezőgazdasági szakkiállítás és vásár 13 órakor nyit, az ünnepélyes megnyitón Farkas Imre államtitkár, Sipőcz István, a Veszprém Megyei Agrárkamara elnöke és dr. Áldozó Tamás polgármester köszönti a kiállítókat és a megjelenteket. A rendezvény a vásári díjak átadásával majd a kapunyitással folytatódik, hogy aztán három napon át fogadja a szakmai és „civil” érdeklődőket. Az expón közel hetven kiállító vesz részt, a szakmai programok mellett számos gyermekeknek szóló esemény és szórakoztató program kínál tartalmas időtöltést.

Képek:


Címkék: agrárexpo
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!