Ünnepváró programok az Edvy Malomban


2009-12-12 17:58:24  | cikk:  | 


Ünnepváró programok az Edvy Malomban főképe
Az ünnepre való ráhangolódás jegyében szerveztek ma programot az Edvy Malom Fogadóban. Délután 15 órától játszóház várta a gyerekeket, melynek keretében karácsonyfadíszeket és gyertyatartót készíthettek az apróságok – tudtuk meg Polgár Györgytől, a program szervezőjétől.
A 16 órakor kezdődő karácsonyváró ünnepség alkalmával fellépett a Munkácsy Zenestúdió, a Pápai Huszáregyesület zenekara, a borsosgyőri Kölyökklub csapata és a Pezsgő kórus.
A programot kézműves vásár egészítette ki, ahol díszes mézeskalácsokat, gyertyákat, horgolt karácsonyfadíszeket és mécsestartókat vásárolhattak a megjelentek.
A hagyományteremtő szándékkal megrendezett ünnepváró programban kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre való időtöltést. A rendezvény végén a legkisebbek lufival üzenhettek a Jézuskának, majd a szervezők a szabadban felengedték a léggömbökre rögzített karácsonyi kívánságokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!