Játékos városi angol nyelvi verseny a Tarczyban


2012-05-15 21:33:45  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Játékos városi angol nyelvi verseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola már évek óta megrendezi a játékos városi angol nyelvi versenyt a 6. osztályosok számára. Az idei évben 7 csapat jelentkezett a megmérettetésre a város szinte összes általános iskolájából.
A 3-3 fős csapatoknak elsőként be kellett mutatkozniuk az intézmény hatodik osztályaiban tanító angoltanárok, vagyis a zsűri előtt, majd különböző vidám, játékos feladványokon keresztül bizonyíthatták angoltudásukat.
- Alsó tagozatban a nyelvtanulás terén a fő cél az adott idegen nyelv megkedveltetése a tanulóval, amelyben elsősorban a játékos feladatok dominálnak. Szeretnénk a diákokat motiválni a nyelvtanulásra. Nem a legjobb angolosokat vártuk, hanem olyan versenyzőket, akik szeretik és érdeklődnek az angol nyelv iránt, valamint szeretnek csapatban együtt dolgozni. A feladatok között rejtvény, totó, betűkeresés, hallás utáni értési feladatok, valamint egy kis nyelvtan is várt a versenyzőkre, persze olyanok, amiket már órán tanultak - mondta dr. Martonné Klímó Irén angol nyelvi munkaközösség-vezető, a verseny szervezője.
A legjobbak oklevélben, poszterben, valamint értékes angol könyvben részesültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!