Visszautasítja a Lombard Pápa a bundavádakat


2012-05-15 14:11:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Visszautasítja a Lombard Pápa a bundavádakat főképe

A szurkolók körében továbbra is beszédtéma a Ferencváros - Lombard Pápa (0-2) bajnoki mérkőzés. A zöld-fehér szimpatizánsok a vereség okait keresik, és többen azt gyanítják, nem a pályán dőlt el a végeredmény. Egyes vélemények szerint a Ferencváros a Lombardot jutatta három ponthoz annak érdekében, hogy a Vasas búcsúzzon az élvonaltól, egy másik elmélet szerint a bakonyiak tavaly lefeküdtek az FTC-nek, hogy biztos legyen a fővárosiak harmadik helye, most pedig jött a viszonzás, hogy a Lombard ne essen ki az NB I-ből. Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója az elveszített bajnokiról elmondta, felháborítónak tartja a csapat teljesítményét, ugyanakkor biztos abban, hogy ferencvárosi játékos nem bundázik.
- Ez egy borzasztó produkció volt, de a lelkiismeretünk tiszta. Szégyen volt, nem véletlenül hoztuk meg azt a döntést, hogy a Siófok elleni mérkőzésre ingyen jöhetnek be a szurkolók, és a csapat fogja fizetni a jegyárat a klubnak.
A mendemondák kapcsán Szemán György klubigazgatót kérdeztük, aki nem foglalkozik a buta rágalmakkal.
- Bulvárújságok, bulvárhíreivel nem foglalkozik a Lombard Pápa, aki látta a mérkőzést tanúsíthatja, hogy csapatunk sokkal jobban akarta a győzelmet, mint a Ferencváros, megérdemelten nyertünk, ezzel a továbbiakban nem kívánunk foglalkozni.
A klubigazgatónál a Lombard Pápa jövő évi licencéről is érdeklődtünk. Mint ismert, az MLSZ korábban hét klubnak adott NB I-es indulásra jogosító engedélyt. A Lombardnak - a többi csapattal közösen - május 11-ig kellett a hiánypótlást elvégeznie. Szemán György elmondta, a dokumentumot már elküldték a bizottságnak, döntés holnap várható.
- Évek óta nincs gondunk a licenccel, ez egy többszáz oldalas beadvány, amibe pótlásra a Licencadó Bizottság három papírt kért, mi ezt meg is tettük, így nem lehet gond az engedéllyel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!