Mérsékelt érdeklődéssel zajlott a Vajdán a lomhulladék begyűjtés


2012-05-12 18:48:14  | cikk: HuHa  | 


Mérsékelt érdeklődéssel zajlott a Vajdán a lomhulladék begyűjtés főképe
A Pápa és Vidéke című lapban, a Pápa Városi Televízióban, a KÖZSZOLG Kft. honlapján és a hírportálunkon meghirdetettek szerint ma tartotta a lomhulladék begyűjtést a Vajda lakótelepen a KÖZSZOLG Kft. A szolgáltató kora reggel helyezte el a konténereket a lakótelep különböző pontjain, hogy az ott élők abba rakják bele az otthonaikban feleslegessé vált holmikat.
-Tizenöt 3 és 5 m3-es konténert raktunk ki a lakótelepen és hoztunk egy 30 m3-es konténert is a lomhulladék begyűjtéshez a Vajda lakótelepre. Ezen kívül egy tehergépkocsink időnként körbejár a területen, hogy még kényelmesebbé tegye az itt lakók számára a lomok leadását. Cégünk minden rakodómunkása és gépkocsivezetője részt vesz a munkában, ők segítik igény esetén a lakókat a feleslegessé vált tárgyak lakásból való lehordásában – mondta el délelőtt Mészáros Csaba, a KÖZSZOLG Kft. ügyvezetője. A lakók közvetlenül a konténerekbe rakhatták a feleslegessé vált tárgyakat, így nem kellett attól tartani, hogy szemétteleppé válik a lakótelep.  A szolgáltatás zavartalanságának, rendjének biztosítására és az illegális hulladékválogatók távoltartására a cég a Pápa Városi Polgárőrségtől kapott segítséget, de biztonsági őröket is fogadtak és a rendőrök is gyakrabban járőröztek a környéken. A lomhulladék begyűjtés problémamentesen és csekély érdeklődés mellett zajlott, mindössze 25 m3 lomot szállítottak el délután a tehergépkocsik.
A lakótelepi lomhulladék begyűjtés következő időpontja május 26-a. Ekkor a volt Kilián lakótelepen élők számára lesz biztosítva a díjmentes szolgáltatás.
A családi házas területeken május 25-ig az 1. számú gyűjtőkörzetben zajlik a lomhulladék begyűjtés – ez a Tókertvárost és a Belváros egy részét jelenti. A családi házakban élőknek a 06/89/314-900-as telefonszámon kell jelezniük igényüket a lomhulladék begyűjtésre, ezt követően a KÖZSZOLG Kft. munkatársával egyeztetett időpontban házhoz megy a gyűjtőautó és az ingatlanon összekészített lomokat közvetlenül az autóra rakva szállítják el. Mint megtudtuk az 1 sz. gyűjtőkörzetből eddig hatvanan kérték a díjmentes szolgáltatást, a lomok begyűjtése május 2-tól zajlik, kedden és csütörtökön délután.
(A gyűjtőkörzetekről és a lomhulladék begyűjtési időpontokról részletes információkat a KÖZSZOLG Kft. honlapján és hírportálunk főoldalán olvashatnak.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!